Wist je dat het aanbod in onze winkel nog veel uitgebreider is? Kom daarom zeker eens een kijkje nemen in Leopoldsburg.

A smile is free here

A smile is free here

Ontdek ons aanbod

In huis  →
Kaartjes  →
lifestyle  →
accesoires
kids  →
kadobon

Over kollekt

Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
2
3

We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat. Je kan je pakje wel volgen via de track&trace die je via mail ontvangt. Kijk ook zeker in je ongewenste mail want we merken dat onze mailtjes daar vaak terechtkomen.

Vind ik alle producten terug in de webshop?
2
3

Heb je iets leuks gezien op instagram of facebook, maar kan je het niet terugvinden op de webshop? Dat is zeker mogelijk, want het aanbod in onze fysieke winkel is altijd veel groter dan op onze webshop. Zo kunnen we jullie blijven verrassen bij een bezoekje aan onze winkel.
Wil je toch graag iets bestellen dat je niet op de webshop kan vinden? DAT KAN! Stuur ons een mailtje, naar info@kollekt.be en wij zorgen er voor dat je dit product toch in je winkelmandje kan gooien. 😉

Wordt mijn bestelling als kado verpakt?
2
3

Bij het afrekenen kan je er voor kiezen om je bestelling te laten inpakken. Dit is altijd GRATIS. In het ‘opmerkingen vakje’ kan je aangeven voor wie het is en voor welke gelegenheid. Zet er ook zeker duidelijk bij wat eventueel samen ingepakt mag worden.
Wij maken er met heel veel liefde mooie pakjes van!

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres sturen?
2
3

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtsreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken. Bij het afrekenen kan je een ander afleveradres ingeven. In het ‘opmerkingen vakje’ kan je een persoonlijke boodschap noteren en wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje.
Ben je bang dat de ontvanger zijn pakje te vroeg zal krijgen? Noteer er dan een datum bij waarop de ontvanger het pakje mag openmaken. Wij schrijven dan duidelijk op de doos: ‘pas openmaken op…’ J