Inimini oorbellen: Vijfhoek open studs

27,00

Leuke geometrische oorsteker, met de hand bewerkt en gesmeed uit messing. De stekers achteraan zijn in sterling zilver en ze hebben een geborstelde afwerking.

Uitverkocht

Over het merk

De dame achter ‘Inimini Homemade’

Hi, ik ben Annika, ontwerper en maker achter Inimini Homemade. Ik geloof dat elke vrouw kan stralen, dat kleine dingen je kunnen doen blinken van contentement. Met mijn handen bezig zijn en zelf dingen maken is iets dat mij ook elke keer opnieuw blij en enthousiast maakt. Content zijn als ik zelf iets creëer is mijn ‘Golden Glow’. Geluk vinden in kleine dingen maakt je mooier, straal je uit en dat inspireert anderen. Dat is waarom ik juwelen maak, met de hand in mijn eigen atelier.

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).