Studio NokNok: Timeless 12 pink

38,00

De mooie juwelen van Studio NokNok worden volledig met de hand gemaakt door Joline en Fleur! Ze laseren en componeren de stukken in hun atelier in Bonheiden (België). Ze gebruiken gerecycleerd acryl voor deze collectie. Om een mooi contrast te hebben voegen ze andere materialen toe, zoals vergulde metalen en hars. Alle oorbellen zijn geheel nikkelvrij. De stekers zelf zijn van roestvrij staal.

Afmetingen: 5,6 x 2,4 cm

Uitverkocht

Over het merk

ABOUT:

Handgemaakte sieraden met een vleugje upcycled hout en acryl.

Geïnspireerd door alle mooie dingen in het leven, ontwerpen we de sieraden van Studio Nok Nok heel zorgvuldig.

Elk juweel gaat door onze handen en bevat minstens één deel essenhout. We laseren, schilderen en componeren de stukken in ons atelier in Bonheiden (België). We upcyclen houten onderdelen van de zagerij van Joline’s familie. Zo heeft elk juweel zijn eigen unieke houtnerf tekening en draagt ​​het bij aan een duurzaam bosbeheer.

Om een ​​mooi contrast te hebben met het zachte hout, voegen we andere materialen toe, zoals vergulde metalen en hars. Alle oorbellen zijn geheel nikkelvrij. We mixen en matchen kleuren en materialen tot een nieuwe collectie is geboren. Het wordt geleverd in een houten display om het perfecte beeld in uw winkel te hebben. We werken alleen via groothandel en selecteren onze retailers specifiek om de liefde van Studio Nok Nok te verspreiden.

Ten slotte hopen we met onze sieraden de wereld een beetje mooier te maken, want het leven is te kort om geen mooie oorbellen te dragen.

Joline & Fleur

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).