Moebe: Pinch

9,95

De Pinch van Moebe bestaat uit 2 stukken massief eik die samengehouden worden door een zwarte rubberen band. Je kan het rubberen bandje zelf vervangen door een ander rekkertje naar jouw keuze! Eventueel met een leuk kleurtje….

In het ontwerp van Pinch is ook een gaatje voorzien, zo kan je hem ook eenvoudigweg aan de muur bevestigen om tal van leuke dingen aan te hangen! 🙂 Een super leuk item waar je veel kanten mee uit kan in je interieur! We hebben de pinch in neutraal eik en zwart geschilderd eik.

Afmetingen: 4 x 10 cm

 

Over het merk

Moebe

Een merk uit Kopenhagen van 3 mannen (architecten en meubelmaker). Onder het motto ‘de wereld is al complex genoeg’ blijven deze ontwerpers trouw aan eenvoudig design en trachten ze eerlijke en essentiële producten te ontwerpen.

De eenvoud van hun designs overtuigde ons meteen bij een eerste blik. Hun transparante kaders zijn heel uniek, maar vooral super eenvoudig! Ze zijn simpelweg samengesteld uit 4 stukken eik, 2 transparante stukken plexiglas en een rubberen rek.

Fijn voor een mooie foto, poster of kaartje, maar zeker zo leuk voor gedroogde bloemen en blaadjes. Ook hun kandelaars en ‘pinch’ zitten in ons assortiment.

Meer over dit leuke merk

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).