Tikiri toys: Badspeeltjes: Zoo diertjes

14,95

De schattige bijtspeeltjes, met belletje, van Tikiri zijn ideaal om mee in bad te nemen. Er zitten geen gaten in het speeltje waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen.

De speeltjes zien er leuk uit, zijn flexibel, zacht en fijn om vast te nemen voor de kleine handjes.

Materiaal: 100% natuurlijk latex, vrij van BPA, PVC en phtalaten, plantaardig gekleurd.

Over het merk

Tikiri Toys:

Tikiri is een merk uit Sri Lanka! Ze hebben super leuke bijt en badspeeltjes. Allemaal gemaakt van natuurlijke en veilige materialen voor kleine kids! Het natuurlijke rubber dat ze gebruiken is dus helemaal veilig voor die kleine mondjes. 🙂

Ze zijn vooral heel erg gekend voor hun leuke badspeeltjes (Tikiri zoo) maar ook hun bijt figuurtjes zijn super mooie kadootjes!

 

 

 

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).