Londji: Pocket game ‘Postman’

19,90

Een familiespel met vijf moeilijkheidsgraden. De postbode van Londji heeft het erg druk. De snelste speler die al zijn kaarten aflevert, wint het spel!
Eerst zetten we Londji city (het spelbord) op en verdelen we de fiches (in briefvorm) onder alle postbodes (spelers). We kiezen dan willekeurig een kaart uit de stapel en die laat ons zien bij welk huis we moeten bezorgen. We zullen dan het huis op het bord moeten vinden en de chip (in de vorm van een brief) moeten afleveren! Alleen de snelste speler zal het leveren! We gaan door met spelen totdat een van de spelers het spel weet te winnen door al zijn kaarten te hebben afgeleverd.
De bordstukken kunnen op veel verschillende manieren worden bevestigd. Er zijn meer dan honderd verschillende combinaties. Hierdoor kunnen we spelen zonder de locaties van de huizen te onthouden.
Met de versie in zakformaat kunnen we van het spel genieten als we op reis gaan of in kleinere ruimtes die niet geschikt zijn voor de grotere versie!
In dit observatiespel moet je de snelste postbode in de stad Londji zijn.

Aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

Uitverkocht

Over het merk

Londji:

Dit Spaanse merk stond al enkele jaren op ons ‘verlanglijstje’. En dat was vooral door de prachtige tekeningen van hun puzzels. Ze spreken echt tot de verbeelding. 🙂

Bovendien is hun speelgoed erg ecologisch want ze gebruiken gerecycleerd karton.

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).