Steamery: Textiel ontpluizer

65,00

Zeg maar ‘vaarwel’ tegen al die vervelende pluisjes op je kledij! De ontpluizer Pilo 2 Fabric Shaver is zacht maar effectief en verwijdert pluisjes van alle soorten materialen. Met zes precisie scheermesjes en een groot scheeroppervlak is Pilo 2 Fabric Shaver sterker en efficiënter dan andere textielscheerapparaten op de markt.

Pilo 2 Fabric Shaver werkt perfect op zowel kleding als woningtextiel, zoals breisels, jassen, sjaals, sokken, sofa’s, armleuningen en dekens. Het werkt op alle soorten materialen, zelfs de meest delicate. USB-C oplaadkabel inbegrepen. Wij hebben hem zelf getest en volledig goedgekeurd!!!

  • Scheertijd: 2 uur
  • Oplaadtijd batterij: 2,5 uur

 

Uitverkocht

Over het merk

Over ‘Steamery’

Wij zijn Steamery. Een Scandinavisch kledingverzorgingsmerk met een missie om de manier waarop we met onze kleding omgaan te veranderen.

De levensduur van een kledingstuk is tegenwoordig onnodig kort. De norm is dat je een trui koopt, deze veel te vaak wast en veel te vroeg weggooit. Wij geloven in het veranderen van dat gedrag. De manier waarop we tegenwoordig met onze kleding omgaan, is op de lange termijn simpelweg niet mogelijk.

De filosofie van kledingverzorging is niet iets nieuws. Twee generaties geleden wist iedereen hoe hij voor zijn kleding moest zorgen, maar sindsdien is de traditie in de vergetelheid geraakt. We wilden het terugbrengen, maar met een moderne oplossing. Daarom zijn onze oprichters Frej, Petra en Martin in 2014 begonnen met Steamery.

Steamery blaast frisse lucht in textielverzorging en heeft een missie om deze eeuwenoude traditie te moderniseren. Het creëren van innovatieve producten die zijn ontworpen voor de snelle levensstijl in de stad, die onhoudbare patronen vertraagt.

Steamery zal de leider zijn in het veld; uw oude textiel er als nieuw uit laten zien, zodat het veel langer mee kan.

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).