VT wonen: Gouden schoteltje

6,9516,95

Gouden dienblad uit de vtwonen collectie. Super leuk te combineren met onze theelichten van Vt wonen, maar ook perfect bij de theelichtjes e.d. van Räder (met gouden details).

Afmetingen:  Mini: d 12 cm x H 1,5 cm, Small: d 15 cm x H 1,5 cm, Medium: d 22 cm x h 1,5 cm.

Over het merk

Over Vt wonen

VT wonen is al jaar en dag een succesvol interieur magazine in Nederland. Maar ondertussen wordt er ook al heel wat jaren maandelijks in België een prachtexemplaar uitgebracht. Je zal het merk misschien ook herkennen van het tv programma: Een nieuwe thuis met VT wonen. Vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine drukken hun ‘prachtige stempel’ op de nieuwe woningen van de kandidaten! En daarnaast heeft VT wonen ook nog een heel eigen collectie met interieur artikelen. Wij kozen alvast wat leuke spullen uit!

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).