Atelier Pierre: Dentelles lampen klei

89,00155,00

De Dentelles lampen werden ontwikkeld vanuit een intens verlangen om weer samen te komen met vrienden & familie. Meer dan ooit beseffen we hoe waardevol dat is! Met het warme licht van deze mooie Dentelles lampen creëer je alvast de juiste sfeer! Zowel binnen als buiten!

Ze zijn draadloos en dus makkelijk verplaatsbaar. Ze zijn dimbaar door er eenvoudig op te tikken. Ze zijn 100% recycleerbaar en onbreekbaar. Ze zijn crème kleurig en de voet heeft een kaki/klei tint. Je kan ze opladen met een USB-kabel. Ze branden ongeveer 15u voor je ze weer moet opladen.

De lampennaam ‘Dentelles’ verwijst naar de papieren kanten onderleggers, die Lieven & Jenny Vanhalst – oprichters van het West-Vlaamse familiebedrijf Vanhalst – gebruikten in hun patisserie tijdens de jaren ’70. Als je de decoratieve papiertjes voor banketten op elkaar stapelt, krijg je de vorm van deze lampjes. Nostalgie in een modern jasje dus!

Afmetingen: Small: H 9 cm x Ø 9 cm, Medium:H 15 cm x Ø 16 cm, Large: H 29 cm x Ø 12 cm.

Over het merk

Over ‘Dentelles’ lampen:

Deze prachtige lamp is een ontwerp van Paulien Callewaert & Kaat Verschueren voor het West-Vlaamse bedrijf ‘Vanhalst’. De lampennaam ‘Dentelles’ verwijst naar de papieren kanten onderleggers, die Lieven & Jenny Vanhalst – oprichters van het West-Vlaamse familiebedrijf Vanhalst – gebruikten in hun patisserie tijdens de jaren ’70. Als je de decoratieve papiertjes voor banketten op elkaar stapelt, krijg je de vorm van deze lampjes. Nostalgie in een modern jasje dus!

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).