Aanbieding!

House Raccoon: ‘Mare’ medium

10,00

Tip: fijn te combineren met de andere producten van House Raccoon.

Mare is een gipscomposiet voorwerp van hoge kwaliteit. Zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd in ons atelier. Mare is perfect geschikt voor een plantje. Kleine plantenbakken van standaardformaat passen er zo in, zonder dat u aarde hoeft toe te voegen of te verwijderen. Het is ook een geweldige metgezel voor een waxinelichtje wanneer u wat gezelligheid wilt toevoegen aan de nacht. Het is een geweldige bak voor uw favoriete luchtplanten, een kleine pot voor uw bestek of iets anders dat u geschikt acht.

Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto’s. Afmetingen: 8,5 x 8,3 x 6,8 cm – Ø 5,5 cm.

 

 

 

 

Over het merk

Over House Raccoon:

Onze missie is om te inspireren tot verandering, de wereld groener te maken en een glimlach op de gezichten van mensen te toveren.

Dit doen we door design woonaccessoires & gifts van hoge kwaliteit te maken.

Al onze producten worden handgemaakt in ons eigen atelier in België.

En voor elk verkocht product wordt 1 boom geplant.

Wanneer je bij House Raccoon koopt, koop je niet alleen een product. Je ondersteunt ook

creativiteit, mensen en onze planeet.

House Raccoon is een Belgisch atelier dat unieke woondecoraties en cadeaus maakt. We zijn een gepassioneerd team van funny en hands on (of was het handsome :p ) ontwerpers, makers en ambachtslieden die teleurgesteld waren over het huidige gebrek aan connectie tussen ontwerp en productie van objecten. Daarom hebben we besloten beide te doen.

We zijn trots dat we mooie en tijdloze woondecoraties maken die je ruimte laten schitteren. We zijn trots op het feit dat we al onze producten zonder uitzondering met de hand maken in Antwerpen. En we zijn trots dat we dit op de meest transparante en eerlijke manier doen met respect voor mensen en onze planeet.

Afgezien daarvan houden we gewoon van wat we doen en we denken dat jij dat ook zal doen! En we hebben een kat, hij is suuuuper schattig en zijn naam is Oscar! En we houden echt echt echt echt echt heel erg veel van pizza. Pizza is the best!

Proost, Anneleen & Nathan

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).