Verhalenboetiek: Wenslabels

24,9049,90

Een betekenisvol feest?

Deel deze wenslabels uit aan alle gasten op je babyborrel, lentefeest, huwelijk, verjaardag of …. Laat hen één of meer wensen of boodschappen schrijven aan de eregast(en). Een feest is vaak een zalige drukke bedoening en niet iedereen krijgt de kans om even echt stil te staan. Zo wel. Iedereen neemt bij het schrijven heel even de tijd om schone woorden neer te pennen. Het lezen is voor later en wordt sowieso heerlijk.

Hang ze op in een wensboom: Die kan alles zijn. Een mooie plant in een pot. Een boom in de tuin of op jullie feestplek. Of een mooie bundel takken in een vaas.

Varianten:

25 labels: verpakt in een papieren zakje. Inclusief een insert met ideeën en instructies.

50 labels: verpakt in een mooi doosje met magneetsluiting. Inclusief een insert met ideeën en instructies.

Over het merk

Leila Kandil is de bezieler van de Verhalenboetiek. En professioneel luisteraar, woordenaar, voeler & koesteraar.

“Je zal me er zelden op betrappen dat ik m’n eten naar binnen schrok. Maar ik kan wel zo ongelooflijk gretig zijn in ontmoetingen, tomeloze bewondering & liefde, eindeloze avonden boordevol vriendschap, gelach en getater.

Ik wens meer dan eens dat het mag duren tot de morgend komt. Ik kan me helemaal willen verliezen in de zaligheid van mijn kinderen, mijn man & liefste vrienden.

Ik vatte, omdat het sterker was dan mezelf, het hele eerste levensjaar van mijn kinderen in een boek en schreef hen nadien nog tientallen brieven om ooit gretig te lezen. Ik huwde in het lang en het breed met mijn allerbeste lief en wilde dat met iedereen delen. Ik neem mijn kinderen op Lenteweekends om de tijd even stil te zetten en te blinken van trots. Ik schreef eindelijk een al lang verdiende Ode aan mijn mama. Ik pen voortdurend boekjes bomvol wensen en bedankingen voor jarigen, durvers, lieve meters en heerlijke peters. & ik dompelde me helemaal onder in het bewogen levensverhaal van mijn papa om het met de grootste fierheid voor te dragen op zijn afscheid en vorm te geven in een prachtig boek.

Toen ik van mijn Verhalenboetiek droomde, schreef ik al enkele jaren voor professionele partners als copywriter en redacteur. En nu stop ik al die luister-en schrijfervaring, samen met mijn ontembare honger naar betekenis en de meestzeggende woorden in mijn eigen Verhalenboetiek . Een boetiek boordevol schone woorden, verhalen, herinneringen en wensen. In boeken en boekjes, op odes en kaartjes, in kostbare dozen.

Zodat iedereen de woorden kan vinden die hij of zij zoekt. Om weg te geven en een zalige deugd te doen. Of om te houden en te koesteren. Omdat de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven.”

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).