Kreafunk: toCharge

54,95

Argggh, ik heb geen stroom meer! Wie heeft niet keer op keer in die situatie gezeten? En dat gebeurt altijd op de meest ongelegen momenten.

Met de powerbank toCHARGE kom je van die zorg af. Het is je held als je letterlijk een extra portie energie nodig hebt. toCHARGE zorgt ervoor dat je smartphone of tablet nooit zonder stroom komt te zitten. toCHARGE is een handige powerbank die je gemakkelijk meeneemt. Maak je klaar om op te laden. Altijd. Overal.

Specificaties:

– 6700 mAh hoogwaardige lithiumbatterij

– Oplaadtijd: 4-5 uur

– 4 LED-lampjes geven de resterende batterijduur en oplaadstatus aan

– Geïntegreerde microchip om oververhitting en kortsluiting te voorkomen

– Geschikt voor smartphones, tablets en soortgelijke apparaten

– Conversie-efficiëntie: 70%

– Ingangsspanning: 5V/1A

– Uitgangsspanning: 5V/2A

– Antislip oppervlak

– Afmetingen: 9,9×6,1×2,7cm (HxBxD)

– Gewicht: 120g

Over het merk

Kreafunk

Audio uit Scandinavië, dat belooft wat. Gelukkig maakt het Deense Kreafunk die verwachting meer dan waar, zowel op het gebied van design als kwaliteit. En weet je wat helemaal leuk is? Alle producten worden geleverd in een houten box. Perfect als cadeau dus – desnoods aan jezelf.

Verzending

​​Bij bestellingen vanaf €75 verzenden wij het gratis naar jou. Kleinere bestelling worden verzonden met €5,95 verzendkosten naar België en €7,95 naar Nederland. Post NL levert onze pakjes aan huis. Via een track&trace code kan je het opvolgen. We doen steeds ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We verwerken bestellingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf het moment dat je bestelling bij het Post NL punt is hebben we natuurlijk zelf niet meer in de hand hoe vlot het gaat.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen in onze fysieke winkel in Leopoldsburg, tijdens de openingsuren.

Bestellingen in Leopoldsburg en Heppen leveren wij ook sowieso GRATIS aan huis als je dit wenst. Deze optie kan je ook aanvinken in je winkelmandje. ☺

Wil je iemand verrassen? Verzend dan rechtstreeks een kadootje naar de persoon die je blij wilt maken en zet er een mededeling bij met een persoonlijke boodschap voor hem of haar. Wij schrijven deze boodschap dan op een leuk kaartje!

Ruilen

Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.

Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.

→ Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.

→ Je kan iets anders leuk kiezen of je kan een terugbetaling vragen. 

→ Je kan je bestelling ook zelf terug sturen (op eigen kosten).

→ Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. (Deze kan je terugvinden in onze algemene voorwaarden).